TIP KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ EMSA (EUROPEAN MEDICAL STUDENT ASSOCIATION) SONBAHAR KURULTAYI’NA KATILARAK YÖNETİMDE GÖREV ALDILAR

Yeditepe Tıp Fakültesi’nin 7 öğrencisi 2 Eylül-7 Eylül tarihleri arasında Budapeşte Macaristan’da gerçekleşen EMSA Sonbahar Kurultayı’na katılım gösterdi. Kurultayda gerçekleşen seçimler sonucu fakültemiz öğrencilerinden Egemen Kaan Çakar EMSA Denetim Kurulu üyeliğine, Hazal Erdinç EMSA European Board'un Medikal Etik ve İnsan Hakları Direktörlüğüne seçildi. Mustafa Efe Şüküroğlu ise kurultayın Oy Sayım Komisyonu’nunda (Credential Commission) görev aldı.

Kurultaydan önce gerçekleştirilen Pre-AA Training New Trainers (TNT) eğitmen eğitimine Burak Tunahan Ekincikli ve Ece Çalışan öğrencilerimiz katıldı ve ilk eğitimlerini 3 Eylül günü verdiler.