Türk Eğitim Vakfı yurt dışı yüksek lisans burslarımız başvuruları başlamıştır.

(Üniversite son sınıf öğrencileri, mezunlar ve yüksek lisans yapanlar aday olabilir)

*****1)

•                     TEV ABD ve Batı Avrupa Ülkeleri yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 31 Ocak 2018)
  •                     TEV-FIAT-TOFAŞ İtalya yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 28 Şubat 2018)
  •                     TEV-DAAD Almanya yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 30 Mart 2018)
  •                     TEV-Fransa Hükümeti Fransa yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 30 Mart 2018)
  •                     TEV-Garring Vakfı Danimarka yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 16 Ocak 2018)
  •                     TEV-IE Business School Madrid İspanya yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 28 Şubat 2018)
  •                     TEV-IUJ Japonya yüksek lisans bursu (Son başvuru tarihi 28 Şubat 2018)

*****2)

•          Singapur’da TEV-SINGA  karşılıksız Doktora burs ilanlarımızı ekte sunuyoruz. Son başvuru tarihi 29 Aralık 2017.