ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

68. Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları Toplantısına Katılım Desteği Duyurusu: BİDEB 2231 programı kapsamında Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları 68. Toplantısına katılım için TÜBİTAK destek sağlamaktadır. Bu programa başvurular 28 Eylül – 08 Ekim 2017 tarihleri arasında online olarak yapılabilmektedir. 68. Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları Toplantısı 24-29 Haziran 2018 tarihleri arasında ve Fizyoloji – Tıp alanında yapılacaktır. Programa lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile 35 yaş altı doktora sonrası araştırmacılar başvurabilmektedir. Program hakkındaki TÜBİTAK duyurusu aşağıdadır, ilgili web sayfası linki: www.tubitak.gov.tr/bideb/2231 . Başvuru koşullarını sağlayan öğrencilerimize ve araştırmacılarımıza bu programa başvurmayı önemle duyuruyor ve öneriyoruz.

TÜBİTAK Duyurusu: TÜBİTAK ile Lindau Konseyi ve Vakfı arasında imzalanan ‘Mutabakat Zaptı’ çerçevesinde, Fizyoloji ve Tıp alanlarında Türkiye’de lisans veya lisansüstü eğitimlerine devam eden üstün başarılı öğrenciler ile yaptığı çalışmalarla bilime gelecekte ulusal ve uluslararası düzeyde önemli katkılarda bulunabilecek niteliklere sahip lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin ve doktora dereceli genç araştırmacıların, 2018 yılında 68.si düzenlenecek olan “Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları Toplantısı”na katılımları için destek verilecektir. Programa başvuru yapmak isteyen adaylar 28 Eylül -  8 Ekim 2017 tarihleri arasında http://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden online başvuru yapabileceklerdir. Programla ilgili detaylı bilgi için: www.tubitak.gov.tr/bideb/2231