Eyl 21

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız çalışma ile topluluk önünde konuşma kaygısına son veriyoruz!

Eğitim sonunda sertifica verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapmanız zorunludur.

Eyl 28

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız çalışma ile zamanı daha etkin kullanarak önceliklerinizi belirlemenizde yardımcı olacak tüm ipuçlarını bu eğitimde bulabilirsiniz.

Eğitim sonunda sertifica verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapmanız zorunludur.

Eyl 23

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli  öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız bu eğitim ile kendinizi doğru ifade etmenize ve karşınızdakinin aslında ne demek istediğini anlamanıza yardımcı olacak tüm ipuçlarını keşfedeceksiniz !

Eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapılması zorunludur.

Eyl 30

Profesyonel Yaşamda Yazılı İletişim

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız bu eğitimde ifadelerinizin net ve anlaşılır olmasını sağlayan tüm ipuçlarını bulabilirsiniz !

Eğitim sonunda katılım sertifikası verilecektir.