Nis 14

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi Rektörlük Binasında gerçekleşecek olan etkinliğimizde çok değerli hocalarımız bizleri tıptaki en son gelişmeler hakkında bilgilendirecek.

Konu başlıklarımız şu şekilde:

-İnsan Geliştirme, Transhumanizm ve Etik

-Geleceğin Tıbbına Yeni Bir Bakış: Precision Medicine

-Ortopedi ve Travmatoloji

-3 Boyutlu Biyoyazıcılarla Doku ve Organ Basımı

-DNA'nın Tarihi ve Moleküler Tıbbın Geleceği

-Psikiyatri Oturumu: Telepsikiyatri

-Farmakolojinin Geleceği

-Gastroenterolojide Yeni Gelişmeler

Oca 15

Sayın Araştırmacılar,

15-24 Ocak 2018 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Deneysel Araştırmalar Merkezinde XXIII. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Kursu yapılacaktır.

Kurs bilgilendirmesi için tıklayınız.

Kas 25

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Sağlık Grubu öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız eğitimimizin sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapılması zorunludur.

Ara 01

Eğitim programının ücreti 10.000 TL  (KDV dahil) olup kontenjan 30 kişidir.  (Kredi kartı ile ödeme yapılabilir).

Programa katılmak isteyen hekimlerin, 15.11.2017 gününe kadar  Prof.Dr. İnci Özden’e müracaatları gerekir.                                                                                                                                                                                       GSM: 0535 943 GSM: 0535 943 00 44,  iozden@yeditepe.edu.tr

Eyl 21

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız çalışma ile topluluk önünde konuşma kaygısına son veriyoruz!

Eğitim sonunda sertifica verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapmanız zorunludur.

Eyl 28

Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü olarak Yeditepeli öğrenci ve mezunlarımıza özel tasarladığımız çalışma ile zamanı daha etkin kullanarak önceliklerinizi belirlemenizde yardımcı olacak tüm ipuçlarını bu eğitimde bulabilirsiniz.

Eğitim sonunda sertifica verilecektir.

Katılım için bit.ly/kggbasvuruform adresinden başvuru yapmanız zorunludur.

Sayfalar