• Türkçe
  • English

 10.Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi

 

   Her sene geliştirmeye çalıştığımız ve YÜTBAT'ın gözdesi olan etkinliğimizin bu sene onuncusunu düzenliyoruz. Pediatri temalı onuncu yılımızda bu güzel seremoniyi Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan tıp fakültesi öğrencisi arkadaşlarımızla kutlamayı planlıyoruz.  

 

   Zengin bilimsel programıyla 1.sınıftan 6.sınıfa kadar herkese hitap eden, eğlenceli sosyal programı ile İstanbul'un tadını çıkarabileceğiniz, birbirinden ilginç workshoplarıyla eğlendirirken öğretecek bir kongre..

 

   16-17-18 Nisan 2016 tarihleri için kimseye söz vermeyin! Çünkü şuana kadar bir YÜTBAT Kongresi'ne katılmadıysanız şimdi tam zamanı! İlk 9'unu yad ederken 10.kez bu hissi yaşamanın verdiği mutluluk ve coşku ile bambaşka bir YÜTBAT Kongre sizleri bekliyor. 

 


  YÜTBAT Dergi

 

      Her sene tıp fakültesi öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin yazıları ile basılan YÜTBAT Dergi bu sene yine dolu dolu..
 

      Peki bir YÜTBAT Dergi'nin içinde neler bulabilirsiniz?

 

  - Her dönemden bireysel ya da öğretim görevlisi/klinisyenlerimiz ile beraber çalışma yapan öğrencilerin yazdıkları çalışma özetleri
  - Diğer öğrenci kulüplerimiz olan Yeditepe Tıp Kulübü, EMSA Yeditepe, TurkMSIC Yeditepe'nin yıl içinde yaptıkları harika projeler,

  - Güncel konularla ilgili tıp fakültesi öğrencilerinin bakış açısını yansıtan sosyal yazılar, 

  - Birbirinden değerli ve yetkin öğretim üyelerimizden tavsiyeler, öneriler, çalışma örnekleri,

  - Sürpriz isimlerle yapılmış röportajlar,

         ve daha fazlası..

 


 

 YÜTBAT Sunum Günleri

 

   Bu sene ilk kez düzenleyeceğimiz bir etkinlik olan Sunum Günleri'nde yıl içinde öğretim üyelerimizle, klinisyenlerimizle ya da bireysel olarak bilimsle çalışma yapmış olan tıp fakültesi öğrencileri çalışmalarını/araştırmalarını sunacaklar. Böylece hem ilk kez bir bilimsel çalışma yapmış olanlar sunum yapmaya alışırken hem de daha tecrübeli olanlarla beraber vakit geçirecekler. Hocalarımızın da katılımıyla küçük çaplı bir kongre simülasyonu ile diğer kongrelere hazırlık sürecini yaşatmayı hedefliyoruz.