12-16 Ocak 2018 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği'nin senelik olarak düzenlediği Avrupa Etik Haftası etkinliğine ev sahipliği yaptı. Avrupa'nın dört bir yanından gelen 70 katılımcı ile gerçekleştirilen konferans, 'Ömrün Sonu Sorunlarına Etik ve Kültürel Yaklaşımlar' temasını işledi. Çeşitli akran eğitimleri ve workshoplarla tartışma havası içinde geçen etkinliğimiz oldukça verimli geçti. Konu, bilgi verici konferanslarla, filmlerle aydınlatıldı. Akşamları yapılan sosyal aktiviteler ve yemeklerde tıp öğrencileri arasında kaynaşma ortamı oluşturuldu.

Etkinlikte konuşma yapan Assoc. Prof. Dr. Rainer Brömer, MD. PhD Vassilka Nikolova, PhD. Ayesha Ahmad, Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora; etkinliğimize destek veren üniversitemize ve etkinlikte yer alan bütün katılımcılara teşekkür ederiz.