• Türkçe

Haberler ve Duyurular

Perşembe, 15 Şubat, 2018 - 13:24

Tıp Kulübü öğrencileri Şehit Akın Sertçelik Anaokulu’nda Oyuncak Ayı Hastanesi etkinliği gerçekleştirdiler.

Perşembe, 1 Şubat, 2018 - 15:02

YÜTBAT olarak bu sene gerçekleştireceğimiz 12. Ulusal Tıp Öğrenci Kongremizde hepinizi aramızda bir daha görecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi Rektörlük Binasında gerçekleşecek olan etkinliğimizde çok değerli hocalarımız bizleri tıptaki en son gelişmeler hakkında bilgilendirecek.

Konu başlıklarımız şu şekilde:

Salı, 12 Aralık, 2017 - 10:51

Fakültemiz Tıbbi Biyoloji AD Başkanı Sn. Prof. Dr. Turgay İsbir'e 50. akademik yılı nedeniyle idareci ve bilim insanı olarak üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı plaket verilmiştir.

Pazartesi, 27 Kasım, 2017 - 08:30

Anatomi Anabilim Dalı önceki öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Ioannis Siatitsas Fakültemizi ziyaret etti ve Arousal System of The Brain başlıklı bir seminer verdi.

Sayfalar