Değerli Öğrencilerimiz,

Dönem Temsilcisi seçimleri 9 Kasım 2021 (bugün) Salı 10.00-17.00 saatleri arasında sizlerle paylaşılan linkler üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Her öğrenci kendi dönemini temsil eden adaylar arasından seçimini yapacaktır. Tek kişinin aday olduğu dönemlerde de ilgili dönemde yer alan tüm öğrencilerin seçimde oy kullanması gerekmektedir.
Her dönem için Dönem Temsilcisi olmaya hak kazanan temsilciler arasından (Dönem 1 temsilcisi hariç) 10 Kasım 2021 tarihinde online olarak Fakülte Temsilcisi seçimi gerçekleştirilecektir.
Tüm öğrencilerimizi dönem temsilcilerini seçmeye davet eder, tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

DEKANLIK

Değerli Dönem Temsilcisi Adaylarımız,

9 Kasım 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek Dönem Temsilcisi seçimleri için propaganda süreniz 05-06-07-08 KASIM 2021 olarak belirlenmiştir.

Her dönem için ayrı ayrı yapılacak olan seçimler sonrasında Dönem Temsilcisi olmaya hak kazanan temsilciler arasından (Dönem 1 temsilcisi hariç) 10 Kasım 2021 tarihinde online olarak Fakülte Temsilcisi seçimi gerçekleştirilecektir. Tek adayın başvurduğu dönemlerde de ilgili dönemde yer alan tüm öğrencilerin seçimde oy kullanması gerekmektedir.

2021-2022 DÖNEM TEMSİLCİSİ ADAYLARI
DÖNEM 1
İREM YAŞA
ZEYNEP DİLA ÖZTURAN
DOĞUKAN AŞKIN

DÖNEM 2
DENİZ CAN TEMEL

DÖNEM 3
DESTİNA GÜREL
ÜMİT ENES GÜLER

DÖNEM 4
ECE SEÇEN
DENİZ BADE KARAKAŞ
MUSTAFA BATUHAN DAL

DÖNEM 5
GÖKSU SAYGILI

DÖNEM 6
ALİ YENİGÜN

Hepinize başarı dolu bir seçim süreci dileriz.

DEKANLIK

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öğrenci Konseyi Seçimleri Seçimleri Başlıyor !

Sen de aday olup dönemini temsil etmek ve öğrenci konseyinin bir üyesi olarak üniversitede çözümlerin ve projelerin bir parçası olmak istiyorsan katılman gereken yer burası.

Bağlantı: Dönem Temsilcisi Seçimi Adaylık Formu

Başvuruların (çevrimiçi)  03 Kasım 2021 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. *

Adayların kabulü sonrası propaganda süresi başlayacaktır.

Dönem temsilciliği seçimleri çevrimiçi yapılacak olup, tarihleri 09 Kasım 2021 olarak belirlenmiştir.

Adaylarda aranan nitelikler şu şekildedir:

a) İlgili fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun en az ikinci sınıfına kayıtlı öğrenci olması, ( Fakülte Temsilciliği için öğrencinin en az 2. sınıf öğrenci olması gerekmektedir.)

b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,

c) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,

ç) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,

e) Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü olması, (Dönem 1 temsilcisi hariç.)

f) Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması,

TIP FAKÜLTESİ  DÖNEM TEMSİLCİLİĞİ ve FAKÜLTE TEMSİLCİLİĞİ SEÇİM SÜRECİ:

27 EKİM 2021 – 03 KASIM 2021 (Saat:12:00’ye kadar)

Dönem Temsilciliği Aday Başvurularının çevrimiçi olarak kabulü

04 KASIM 2021 – Uygun adayların ilanı

05-06-07-08 KASIM 2021 – Adayların propaganda süresi

09 KASIM 2021- Dönem Temsilcisi seçimlerinin çevrimiçi olarak tamamlanması

10 KASIM 2021 – Seçilen Dönem Temsilcileri arasından Fakülte Temsilcisi seçiminin çevrimiçi olarak tamamlanması

11 KASIM 2021 – Öğrenci Konseyi yönetim kurulu seçimlerinin yüz yüze tamamlanması