Sizleri 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi GSF Konferans Salonu’nda düzenleyeceğimiz 17. Ulusal YÜTBAT Tıp Öğrencileri Kongresi’ne davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

Bu yılki kongremizde, tıbbın çeşitli disiplinlerini içeren birbirinden değerli oturumlarla, multidisipliner bir yaklaşımı benimseyerek tıp alanındaki son gelişmeleri, yenilikleri ve öğrenci araştırmalarını paylaşmayı hedefliyoruz.

Etkinliğimizde, fakültemizin sonsuz  katkılarıyla zenginleşecek olan bilgi ve deneyimlerimizi paylaşacak olmanın verdiği heyecanla sizlerin katkılarınızı dört gözle beklemekteyiz.

Sizlerin katılımlarının bizim için olan manevi desteğini ve bilgi aktarımını göz önünde bulundurarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyor, 25-26 Mayıs’ta görüşmeyi umuyoruz.

/sites/default/files/program_akisi_yutbat.pdf