Kas/13 13:00 - Kas/15 16:30

Üniversiteye Havalimanlarından Ulaşım Hakkında

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI

• HAVABÜS kullanılarak E-5 üzerinde Bostancı Köprüsünde inilerek köprü üzerinden otobüs veya minibüs ile üniversiteye ulaşım sağlanabilir.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bostancı Köprüsünde inilerek köprü üzerinden minibüs veya otobüsler ile üniversiteye ulaşım sağlanabilir.Sabiha Gökçen Havalimanı – Bostancı otobüsler: E-9, E-10
  • Bostancı – Yeditepe Üniversitesi otobüsler: 19, 19F, 16F, 14KS

İSTANBUL HAVALİMANI

HAVAİST kullanılarak ulaşım:

• İST-4 İstanbul Havalimanı - Bakırköy hattı ile Bakırköy İDO iskelesinden Bostancı’ya geçerek otobüs veya minibüs ile üniversiteye ulaşım sağlanabillir.
  • Bostancı – Yeditepe Üniversitesi otobüsler: 19D > 19, 14KS
  • İST-7 İstanbul Havalimanı - Kadıköy hattı ile Uzunçayır Metrobüs durağından 19 veya 16F otobüsleri kullanılarak üniversiteye ulaşım sağlanabillir.
  • İST-7 İstanbul Havalimanı- Kadıköy hattı ile Kadıköy’den 19 numaralı otobüs kullanılarak üniversiteye ulaşım sağlanabillir.
Ne Zaman:
Çarşamba, 13 Kasım, 2019 - 13:00 to Cuma, 15 Kasım, 2019 - 16:30