1. EMSA Türkiye Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında 165 tıp öğrencisinin katılımıyla üniversitemizde gerçekleşti! EMSA Yeditepe (Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği) öğrencilerinin organizasyonunda görev aldığı sempozyumda; cinsel yolla bulaşan hastalıklar, toplum ruh sağlığı, alternatif tıp gibi halk sağlığı konuları ele alınırken, hekim hasta ilişkisi gibi önemli konularda workshoplar yapıldı. Sempozyum süresince liderlik ve sağlık okur yazarlığı gibi konularda akran eğitimleri gerçekleştirildi. Öğrencilerle bilgilerini paylaşarak sempozyumumuza katkıda bulunan değerli öğretim üyeleri Prof.Dr Erbuğ Keskin, Prof. Dr. İlker Kayı, Uzman Klinik Psikolog İnanç Sümbüloğlu, Prof. Dr. Eray Çalışkan ve Prof. Dr. Atila Karaalp'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.